ANALIZA PRODAJNIH TEKSTOV

Skopirajte vsebino prodajnega pisma ali e-poštnega sporočila in preverite, kakšen odstotek uspešnosti lahko pričakujete.

Če nimate možnosti napraviti AB testa, lahko s tem spletnim pripomočkom preverite v kolikšni meri vaše prodajno pismo sledi osnovnim pravilom. Sistem je narejen samo za slovenska besedila daljša od 500 znakov (približno 100 besed).


Skopirajte besedilo svojega prodajnega pisma (samo tekst, brez HTML oznak)


Kako deluje analizator?

Sistem bo analiziral besedilo, preveril dolžine stavkov in odstavkov, pogostost osebnih zaimkov in besed, ki vabijo k sodelovanju, v analizo je vključenih tudi 117 na slovenskem trgu preverjenih najboljših prodajnih besednih zvez ... Tudi na obvezen (in ne predolg) P.S. ne smete pozabiti. Sistem ne mara lastne hvale (nekaj v stilu: mi smo njaboljši in najlepši), dodatne točke pa vam bodo prinesla dejstva in viri.

Nekaj pravil, ki jih velja upoštevati:

Seveda je to samo groba ocena, ki temelji na programskem algoritmu prilagojenemu iskalnikom (zlasti Googlu) in z vgrajenimi izkušnjami pridobljenimi in preizkušenimi v konkretnih primerih. Ocena je informativne narave in ne garantira dejanskega odziva prejemnikov. Na odziv namreč vpliva veliko dejavnikov: oblikovanje (včasih je ne-oblikovati bolje, minimalizem je vedno modern), čas in kraj pošiljanja, spol naslovnika, da, tudi vreme lahko vpliva na odziv (nikar ne pošiljajte pošte, ko je napovedano lepo vreme).


Bistor Analizator (c), verzija 2.07 - avgust 2017