Naročilo    |    Kontakt
ŽIVE
SKODELICE
Naroči me!
Pitje jutranje kave je lahko zabavnejše z vsebino, ki jo prinaša QR koda. Ta vsebina je vsak dan drugačna in prilagojena prav vam ...Oglejte si, kako v praksi delujejo Žive skodelice:Na voljo so skodelice v različnih barvah, za kvaliteto odtisa pa skrbijo pri podjetju Sončna pot, ki že 30 let opravljajo celo vrsto grafičnega oblikovaja in skrbi za zaposlovanje invalidov. Vsako skodelico ročno odtisnejo in prekontrolirajo.


Kaj pravijo drugi uporabniki o živih skodelicah::

Za Žive skodelice se odločajo tako posamezniki, kot tudi podjetja ali večje skupine ljudi. Vsak izbere nabor storitev, ki so na voljo, in dodaj ostvari, ki so narejene posebej zanje.

Za vse skodelice velja, da se vsebine dnevno spreminjajo, izbirate pa lahko med več storitvami, ki se spoti nadgrajujejo. Tako so skodelice vsak dan bogatejše in še bolj zanimive.

Branko Padjan, direktor plesne šole Rolly: "Nekaj skodelic imamo pri nas v plesni šoli, nekaj smo jih razdelili našim poslovnim partnerjem. Vsi smo navdušeni nad vsebino, ki se dnevno spreminja, zato je pogosto tema jutranjih razgovorov."

Biserka Tavčar, urednica portala Vem, kaj jem: "Skodelice smo naročili za naše zveste obiskovalce, ker vemo, da je za mnoge jutranja kava edinih 5 minut v dnevu, ko se lahko sprostijo in umirijo. Živimo v času stresov in pritiskov ..."


Kaj ponujajo Žive skodelice?:

Nabor storitev skodelic:
  • Misel dneva: med raziskavami raketnega pogona je leta 1947 inženir Edward Aloysius Murphy zapisal " Če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo". Tako so nastali Murphijevi zakoni, ki še danes krožijo po celem svetu in mnogim polepšajo dan.

  • Dnevni horoskop: vsak dan nov dnevni horoskop za vsa astrološka znamenja.

  • Lunin koledar: če luna s plimo in oseko dviguje oceane, potem zagotovo vpliva tudi na vas.

  • IGRA - Iskanje besed: preprosta in zabavna miselna igra iskanja črk.

  • Nostradamusov krog: slavni prerok je iz lastnih izkušenj oblikoval krog dnevnih prerokb.

Naročilo:

Cena skodelice:
17,39 €


Čas dostave: Priprava in tisk skodelice traja 2 delovna dneva, poštnina po Sloveniji je do 3 dni, znotraj EU 3 do 5 dni, drugam pa 7 do 12 dni. Strošek poštnine po Sloveniji je 3 eur, v EU je 5 eur, drugam pa 10 eur. Dostavo izvaja Pošta Slovenije.

Z oddajo naročila se strinjate, da vas lahko obveščamo o novostih v sistemu Živih skodelic in povezanih produktih.


Copyright (c) Bistor.net, september 2022